Catalog mobila la comanda Lux-Artim
Magazin de Mobila Lux-Artim
Proiectare mobilier la comanda Lux-Artim
Design interior Lux-Artim

Viziunea Lux-Artim

Principiile noastre

Ceea ce ne-a insotit de la inceputul drumului nostru au fost doua principii pe care le sustinem si in momentul de fata: creativitatea proiectelor si calitatea produselor. Aceste doua principii ne-au determinat sa mentinem contactul cu ultimele noutati de design, cu noile curente in industria de mobila, participand la traininguri de specializare si la conferinte dedicate creatiei de mobila la comanda. Fiindca dorim ca produsele noastre sa isi mentina calitatea pentru tine, investim permanent in tehnologie si in calificarea personalului. In felul acesta, asiguram un personal specializat pentru orice tip de mobilier la comanda, pentru a raspunde in mod real dorintelor tale.
Periodic, suntem prezenti la concursuri si competitii, pentru a ne mentine vie imaginatia si spiritul inovator care ne pastreaza dinamici si competitivi fata de concurentii nostri de pe piata de mobilier.
De asemenea, investim in programe de proiectare a mobilei, pentru a oferi clientului nostru posibilitatea de a vedea imaginea virtuala a mobilei, pentru a vedea cum va arata mobila dorita. Totodata, asiguram promtitudine si atentie la detaliu, fiindca orice centimetru conteaza, iar din fiecare colt putem face cel mai primitor loc din casa ta, ori cel mai eficient spatiu de lucru.

 

Comanda Mobilier onesti bacau luxartim

Spatiu pentru confortul tau

Mobila la comanda Lux-Artim va propune noi orizonturi de spatialitate si confort. Locul in care stam cu prietenii, in care ne odihnim, in care luam masa, in care lucram, a devenit expresia personalitatii fiecaruia dintre noi. Lux-Artim creaza spatii de locuit si de lucru in functie de dorintele clientilor sai, tinand cont totodata de confortul si de calitatea serviciilor oferite.

Viziunea Lux-Artim este si viziunea ta. Proiectul tau este si proiectul nostru, il schitam impreuna si il construim profesionist pentru ca tu sa ramai tot timpul indragostit de mobila ta.
Lux-Artim eficientizeaza spatiul tau, in asa fel in cat intimitatea si utilitatea pe care le cauti, sa le obtii de la orice colt al casei tale. Astfel, biroul tau iti va fi o platforma mobila oricand gata de a fi folosit, iar in dormitor, living sau bucatarie vei regasi intotdeauna relaxarea si spatiul de care ai nevoie acasa, fara sa te simti aglomerat de corpuri de mobila nedorite.
 

Identitate

Putem spune ca ceea ce ne identifica este diversitatea si rafinamentul modelelor. Calitatea mobilei pe care o realizam este intrecuta doar de timp, clientii nostri avand parte de satisfactia si confortul mobilei personalizate dupa dorinta lor.

Va asiguram asadar de cateva lucruri stabile:

  • produsele si serviciile noastre sunt certificate de standardul international in managementul calitatii ISO 9001:2001
  • produsele si serviciile oferite vor fi realizate la timp si conform celor stabilite intre client si specialistii nostri
  • mobila la comanda realizata de specialistii Lux-Artim este de o inalta calitate, cu o durata de viata indelungata ce garanteaza satisfactia clientului
  • asiguram transportul si montajul mobilei la domiciliul clientului nostru, cu mijloace de transport proprii